,

Före och efter Homestyling


Vardagsrum före styling


Vardagsrum efter styling


Kök före styling


Kök efter styling

När man ska sälja sin bostad är det första intrycket viktigt. Man har bara en chans att fånga besökarens intresse och då kan homestyling hjälpa till att efterlämna positiva minnesbilder. Man vill inte att besökaren ska lämna bostaden och bara minnas den som “den med den turkosa inredningen”. Men små medel kan man göra mycket!

Här är två exempel på vilken skillnad man kan få vid en enklare homestyling. Genom att ändra om, plocka bort och lägga till så kan man skapa en tydligare och mer harmonisk känsla. Just den här lägenheten hade en väldigt fin grund men behövde den där extra touchen för att komma fram till sin fulla potential.

4 Kommentarer
 1. Elina
  Elina says:

  Men vilken enorm skillnad. Tusen gånger bättre efter stylingen!

  Svara
 2. Annelie
  Annelie says:

  Kan man anlita er “digitalt”? Vi bor i Skövde men känner inte att vi vill använda oss av ett lokalt företag. Hur gör man då och kan vi få tips på möbler man kan köpa till också då. Fina stylingar ni har! Maila gärna 🙂 /Annelie

  Svara
  • Homestories.se
   Homestories.se says:

   Tack för det fina orden Annelie. Absolut kan man det. Vi hjälper många med digital homestyling. Jag mailar dig så kan vi höras vid i veckan.
   Med vänlig hälsning, Johanna

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *