Om Home Stories

Home Stories erbjuder kompletta inredningslösningar för hemmet och kontoret. Våra inredare arbetar med uppdrag som består av allt ifrån inredning av ett enda rum till större uppdrag där vi projektleder, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats. Vi tar dig igenom ditt projekt smärtfritt, enligt tidsplan och med en dedikerad service som aldrig är mer än ett telefonsamtal bort.

Skräddarsytt för dig

Flexibel service

Från början till slut, dekorering till renovering, tar våra inredare dig igenom alla steg i processen. Vi skräddarsyr våra tjänster till varje enskild kund och projekt. Du har en dedikerad inredare genom hela ditt projekt som du kan maila eller ringa när som helst. Din inredare finns där för att lyssna på din unika situation och erbjuda expertlösningar.

Handplockat team

Våra inredare, inredningsarkitekter och hantverkare är noga utvalda och beprövade inom sina områden. Vi är noga i vårt val av entreprenörer och väljer endast proffs utrustade med smak, erfarenhet och entusiasm för att skapa ditt drömutrymme

Unik inredning

Vi handplockar inredning från världens alla hörn för att skapa en unik och personlig mix som anpassas efter varje kunds behov. Vi samarbetar med både stora välkända varumärken som antikhandlare runt om i Europa.

Cruelty-free

Home Stories är utbildade och certifierade i Cruelty-free inredning. För oss är det viktigt att ha en medvetenhet om branschen och aktivt ta reda på ursprunget kring tillverkares produkter. Vi är stolta att kunna erbjuda en bredd av tillverkare och däribland även veganska alternativ.

Historia

Jag har alltid haft en stor passion för inredning, färg och design.

Min första kontakt med inredning i ett professionellt sammanhang var för 16 år sedan då jag arbetade som mäklarassistent och fick uppdraget att inreda en stor koncern inom kapitalförvaltning. Tillsammans med en arkitekt tog vi fram ett helt nytt koncept och knöt ihop företagets värderingar och visioner och översatte dem i färg- och möbelval. Resultatet blev så bra och jobbet var så kul att jag bestämde mig för att byta bransch helt och hållet.

Men det tog sin lilla tid och så här i backspegeln är jag väldigt tacksam för det. Under min karriär har jag lärt mig mycket om helhetsperspektiv, grafisk profilering och projektledning – något som jag ser som en tillgång för mig privat men framför allt för de tjänster som vi kan erbjuda.

Idag är jag utbildad inredare och stylist och arbetar med att inreda både hem och företag. Tillsammans med våra duktiga inredare och hantverkare kan vi på Home Stories erbjuda kompletta inredningsprojekt i alla möjliga storlekar och inriktningar.

Jag hoppas att du hittar inspiration till att följa din inredningsdröm.

/Johanna Erkers

inredare Johanna Erkers home stories

Vi ser fram emot att prata mer om ditt projekt!

Välkommen att boka inredningshjälp med våra erfarna inredare eller besök ett besök i vårt showroom i Vasastan, Stockholm. Här kan du i lugn miljö se de senaste nyheterna från många av våra samarbetspartners eller bara titta/känna på färg- och tygprover.

Du hittar oss på Torsgatan 40 i Stockholm.

Ring oss: 08-121 580 50
Maila oss: info@homestories.se
Besök oss: Torsgatan 40

Johanna Erkers i Stockholm, SE på Houzz