Våra tjänster

Home Stories erbjuder kompletta inredningslösningar för hemmet eller företaget. Det kan vara allt ifrån att inreda ett enda rum till större uppdrag där vi projektleder, tar hand om alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats. Våra inredare tar dig igenom ditt projekt smärtfritt, enligt tidsplan och med en dedikerad service som aldrig är mer än ett telefonsamtal bort.

Vi erbjuder tjänster runt om i Sverige inom

  • Inredningsdesign
  • Belysningsplanering
  • Möbleringsplanering
  • Konceptdesign
  • Egenproducerade möbler 
  • Ritningar i 3D
  • Projektledning
  • Designval vid ombyggnad eller renovering

Läs mer om hur processen ser ut nedan. 

Processen

STEG 1: TRÄFFA DIN INREDARE

Under mötet med din inredare diskuterar vi projektet i detalj för att förstå dina önskemål. Vi tar reda på din personliga stil, önskemål, visioner och livsstil – allt för att kunna skräddarsy ett så välanpassat förslag som möjligt. Detta är också ett tillfälle för oss att se till att eventuella problem identifieras och diskuteras innan arbetet påbörjas. Vi går också igenom budget och tidsskala så att projektet kan utvecklas smidigt.

STEG 2: FÖRSLAG & BUDGET

Efter mötet får du ett anpassat förslag från din inredare som innehåller en sammanfattning, inspirationskollage, nästa steg och ett antal timmar för ditt projekt. Vi kommer att engagera och samarbeta med dig under hela projektet – från start till mål. Efter granskning av ditt förslag gör vi eventuella justeringar och sätter sedan igång och jobbar

STEG 3: DESIGN & VERKSTÄLLANDE

Nu när vi har en plan är det dags för det roliga att börja! Luta dig tillbaka medan din inredare förvandlar din bostad till ditt drömhem. Som alltid är vi där för att svara på eventuella frågor du har på vägen.

STEG 4: KORKA UPP CHAMPAGNEN!

Njut av din nyskapade plats, bjud in dina nära och kära och låt bubblorna flöda. Vi kommer vara här när du är redo att designa ditt nästa drömutrymme.

Ett urval samarbetspartners

Vi ser fram emot att prata mer om ditt projekt!

Välkommen att boka inredningshjälp med våra erfarna inredare eller besök ett besök i vårt showroom i Vasastan, Stockholm. Här kan du i lugn miljö se de senaste nyheterna från många av våra samarbetspartners eller bara titta/känna på färg- och tygprover.

Du hittar oss på Torsgatan 40 i Stockholm.

Ring oss: 08-121 580 50
Maila oss: info@homestories.se
Besök oss: Torsgatan 40