,

Före och efter Homestaging


Sovrum innan

 Sovrum efter homestaging – harmoniskt och avslappnat


Kortsida i vardagsrum innan


Kortsida i vardagsrum efter homestaging – luftigare och enklare att se rummet potential

Bild från vardagsrum innan


Bild från vardagsrum efter homestaging – vardagsrummet känns större och luftigare

 

Det här är ett exempel på hur man kan ändra känslan i en lägenhet med hjälp av homestaging. Genom att tillföra en mer enhetlig färgskala och neutral inredning öppnar man upp för en större målgrupp. I det här fallet blev lägenheten såld inom 10 dagar – i en tid då marknaden är som tuffast.

3 Kommentarer
 1. Elina
  Elina says:

  WOW! Vilken skillnad det blev.
  Har du tips om hur man kan dela av ett vardagsrum? Jag har en stor etta med ett kvadratiskt vardagsrum på 22 kvm. I ena hörnan har jag en säng och bredvid den en Kallax byrå som avskiljer. Men känner inte att rummet blir så bra men den.

  Svara
  • Homestories.se
   Homestories.se says:

   Det är alltid knepigt med mindre ytor. Ett lätt och relativt billigt sätt är att köpa gardinskenor som du fäster i taket. Ikea har en bra variant för det. Häng flera fina gardinlängder som du kan skärma av sängen med. Det ger ett lyxigt intryck och du kan dra dem åt sidan när du vill öppna upp rummet och dra för när du vill få ett rum-i-rum känsla. Lycka till!

   Svara
 2. Philippa
  Philippa says:

  Men vilken skillnad! Sovrummet ser helt annorlunda ut. Från supertråkigt till riktigt lyxigt!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *