Ulf Scherlin

10666075_433646320173591_445054136_n
Foto: Privat 

Hemma hos mig är det här underbara sidobordet från Ulf Scherlin min absoluta favoritmöbel. Älskar formen, materialet och storleken. Allt som landar på det blir snyggt. Trots att jag har väldigt ledsna och enkla blommor i vasen och inte alls något stylat stilleben ser det härligt ut. En perfekt möbel helt enkelt.

6 Kommentarer
 1. Heidi
  Heidi says:

  Fantastiskt! Ett liknande bord har jag letat efter så länge.. vart har du köpt det och vad kostar det? Tack för svar 🙂

  Svara
  • homestories
   homestories says:

   Hej Heidi! Jag har köpt det på Plan1 i Stockholm och jag minns inte exakt vad det kostade. Det var ganska dyrt. Omkring 7-9000 kronor tror jag.

   Svara
 2. Marie S
  Marie S says:

  så snyggt! undrar också vart (i stockholm) man kan köpa det? lång leveranstid?

  Svara
  • homestories
   homestories says:

   Hej Marie! Tack vad kul att du gillar det! Jag köpte det på Plan1 i Stockholm och jag köpte utställningsexet eftersom jag inte vill vänta. Men jag fick information om att det var cirka 3 veckors leveranstid.

   Svara
 3. Cajsa
  Cajsa says:

  Gaaah! SNYYGGGT
  Kolla gärna min blogg för inredningsnyheter 😀

  Svara
  • homestories
   homestories says:

   Hej Cajsa! Tack det ska jag göra. Ha en fin dag!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *