Platsbyggda möbler

Våra inredare får ofta i uppdrag att designa och rita upp platsbyggda möbler till ett inredningsprojekt. Oftast är uppdraget att rita förvaringslösningar som bokhylla, garderober eller måttanpassad säng. Men vi ritar och designar alla typer av möbler – matbord, TV-bänk, byrå, elementskydd, skrivbord eller stolar. Våra kunder brukar ofta berätta hur förvånade de är att de kan få en specialdesignad möbel för samma summa som en designklassiker. Få saker får hjärtat att slå så mycket som något man vet är skapat enbart för en själv. Med ens egna idéer, tankar och behov i fokus.

home stories_inredare_platsbyggdt

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *