Nicolas Schuybroek

Brussels-loft-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-10 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-02 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-03 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-04 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-06 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-08 Paris-apartment-interior-by-Nicolas-Schuybroek-Yellowtrace-11

Foto: Claessens & Deschamps

Dagens inspiration blir den här fantastiska Parislägenheten som tillhör den belgiska arkitekten Nicolas Schuybroek. Jag gillar den verkligen även fast det är en bit ifrån min egna stil. Den är  avskalad men samtidigt varm. Maskulin men känslig. Hårt och mjukt i en härlig harmoni!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *